LIBRA Mediation

Mediation

Mediation is een manier om samen afspraken te maken, conflicten te voorkomen en op te lossen. Vaak leidt mediation sneller tot duurzame resultaten dan andere methoden. Er is namelijk veel afstemming tussen de betrokken partijen, die zo zelf tot betere afspraken en heel creatieve oplossingen kunnen komen. Bijvoorbeeld bij een ouderschapsplan, alimentatie, huwelijkse voorwaarden, erfenis of het opstellen van een donorovereenkomst bij alternatief ouderschap. Als mediator en coach begeleiden wij partijen bij het maken van afspraken waar iedereen zich in kan vinden. Bij (echt)scheiding, afhandeling van een nalatenschap of andere familie en zakelijke geschillen kunt u ons inschakelen voor mediation.
Werkwijze en aanpak

Samen met u en de andere partij(en) bepaal ik wat u zou willen bereiken en welke stappen daartoe op korte en lange termijn nodig zijn. Veelal zijn alle partijen hierbij aanwezig. Wij bemiddelen niet alleen maar wij regelen het volledige traject.

Door onze samenwerking met QuickMediator Nederland beschikken wij over alle disciplines zoals notaris, hypotheekadviseur, juristen, mfn erkende mediators etc.
Mediation en kosten

De kosten voor mediation zijn vaak lager dan wanneer u een advocaat inschakelt. Meestal delen partijen namelijk de kosten voor mediation. En bij nalatenschapsmediation kunnen de kosten ten laste van de nalatenschap komen.
Klik hier voor een klein filmpje met de simpelste uitleg “Wat is mediation?”


Neem contact met ons op.
Onze Quickmediator Quick 5 methode: