JongerenCoach


Scroll snel naar beneden, het aanbod geldt nog:

Wanneer je worstelt met:

  • gevoelens van onzekerheid, schuld of faalangst,
  • problemen in je relatie(s),
  • omgang met emoties,
  • ontevredenheid in je gezin, op school of op het werk,

Dan kan ik je helpen om meer inzicht, keuzevrijheid en zelfvertrouwen te krijgen.

Als kind, puber of jong volwassene krijg je, in iedere levensfase, met veel nieuwe zaken te maken. Aan de ene kant zijn er kansen en vrijheden waar je voor het eerst van mag proeven. Aan de andere kant zijn pesten, angst, depressie, seksualiteit, alcohol- en drugsmisbruik en gameverslaving, problemen waar, met name pubers, mee te maken kunnen krijgen. 

Belangrijk is dat de jongere bij jongerencoaching altijd centraal staat. Ook al zijn de ouder(s) de opdrachtgever, het is uiteindelijk altijd de jongere om wie het gaat.

Een jongerencoach heeft niet alleen oog voor wat je later wilt worden of hoe je je moet ontwikkelen, maar kijkt vooral, samen met jou, naar wat nú belangrijk voor je is. Want pas als je je als jongere écht gezien en gehoord voelt, kun je volledig jezelf zijn, en het beste uit jezelf halen.

Wanneer jij goed in je vel zit heeft dat ook een positieve uitwerking op de relatie met je ouders, verzorgers, leerkrachten of andere betrokkenen.


Hoe ziet het traject eruit:

  • We starten met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur, meestal face-to-face maar kan eventueel ook via telefoon of videogesprek. Alleen dan kun je bepalen of er voldoende vertrouwen is om samen te werken.
  • Als we beslissen om verder te gaan, plannen we een intakegesprek. Hierin verhelder ik jouw vraag en stellen we samen één of meerdere doelen vast om naartoe te werken.
  • De coaching duurt 8 tot 10 weken, waarin we 4 tot 5 keer bij elkaar komen. Tijdens deze gesprekken gaan we met verschillende methodieken aan de slag gaan om jouw doel te bereiken.
  • Vanzelfsprekend evalueren we het traject tussentijds om af te stemmen of we op de goede weg zitten.
  • Het is jouw traject en jij blijft aan het stuur.

Niet voor de normale prijs van €849
maar tot 1 januari 2021 voor slechts

€425


Vul voor 1 januari 2021 het onderstaande contactformulier in om gebruik te maken van deze aanbieding.
Je zit nog nergens aan vast, we maken eerste een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: