BusinessCoach


Scroll snel naar beneden, het aanbod geldt nog:


Als je merkt dat je in je zakelijke omgeving assertiever zou willen zijn, of effectiever zou willen communiceren, dan is het inschakelen van een coach een goede beslissing.
Effectief communiceren

Natuurlijk is ieder coaching traject maatwerk echter blijkt dat de grootste winst te behalen is door effectief te communiceren. Door effectief te communiceren bereik je wat je wilt. Je behoudt de goede relatie en gaat respectvol met de ander om. Door vertrouwen te geven krijg je de ander mee. Een businesscoach kan hierbij helpen. Effectief communiceren is een interactief proces. Je stuurt het gesprek op een prettige manier in de gewenste richting zonder gebruik te maken van formele macht, met respect voor de gevoelens en belangen van de ander. 

je krijgt inzicht in je eigen voorkeursstijl bij communicatie en wat dit oproept bij anderen. Je leert in mogelijkheden te denken en effectief te communiceren. 


Hoe ziet het traject eruit:

  • We starten met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur, meestal face-to-face maar kan eventueel ook via telefoon of videogesprek. Alleen dan kun je bepalen of er voldoende vertrouwen is om samen te werken.
  • Als we beslissen om verder te gaan, plannen we een intakegesprek. Hierin verhelder ik jouw vraag en stellen we samen één of meerdere doelen vast om naartoe te werken.
  • De coaching duurt 8 tot 10 weken, waarin we 4 tot 5 keer bij elkaar komen. Tijdens deze gesprekken gaan we met verschillende methodieken aan de slag gaan om jouw doel te bereiken.
  • Vanzelfsprekend evalueren we het traject tussentijds om af te stemmen of we op de goede weg zitten.
  • Het is jouw traject en jij blijft aan het stuur.

Niet voor de normale prijs van €849
maar tot 1 januari 2021 voor slechts

€425


Vul voor 1 januari 2021 het onderstaande contactformulier in om gebruik te maken van deze aanbieding.
Je zit nog nergens aan vast, we maken eerste een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: