LIBRA CoachingEen coach helpt bij de zoektocht naar jezelf en gebruikt daar verschillende hulpmiddelen en werkvormen bij. Deze zoektocht leidt tot inzicht in persoonlijkheid, functioneren en/of welbevinden. Coaching biedt handvatten om op een evenwichtige manier verder te komen in werk- en priv├ęsituatie.

Persoonlijke coaching

Elke traject is anders en wordt persoonlijk op jou afgestemd waarbij we gebruik maken van verschillende technieken en werkvormen. Ook maken we regelmatig gebruik van de omgeving, bijvoorbeeld tijdens een wandeling in het bos.Kortom, wij:
laten mensen voelen, dat zij mogen zijn zoals zij zijn
laten mensen ervaren, dat zij specifieke competenties bezitten
stimuleren mensen om kwaliteiten en talenten te gebruiken
begeleiden mensen op een betrokken wijze tijdens hun persoonlijke zoektocht.

Loopbaan coaching


Iedereen stelt zich wel eens de vraag: hoe lang wil/kan ik mijn werk nog doen?
Het kan ook dat je gedwongen wordt om te kijken naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt omdat bijvoorbeeld je functie ophoudt te bestaan.
Loopbaancoaching kan jou dan helpen in de zoektocht naar jouw positie op de arbeidsmarkt.
We kijken naar jouw opleidingen en verkennen wat je nodig hebt voor een eventuele nieuwe functie. Bij loopbaancoaching onderzoeken we wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Daarnaast besteden we veel aandacht aan solliciteren: We kijken of in jouw CV de juiste inhoud staat, 
Solliciteren is niet iets wat iedereen iedere dag doet, voor sommigen zelfs tientallen jaren geleden. Wat betekent een sollicitatiegesprek, waar moet je op letten en hoe bereidt je je er op voor? Het oefenen van een sollicitatiegesprek behoort ook tot de mogelijkheden.Kortom wij;
Laten mensen voelen, dat zij mogen zijn zoals zij zijn.
Laten mensen ervaren, dat zij specifieke competenties bezitten
Stimuleren mensen om kwaliteiten en talenten te gebruiken
Bieden mensen een realistische kijk op hun mogelijkheden


In een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur bespreken we de kern van je vraag en maken we afspraken over de route. Dit kennismakingsgesprek kost niets en is geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op.